PRETHODNA STRANA
Ulje jojobe

Ulje jojobe

Ulje jojobe, kao blagotvoran proizvod za kosu, dobija se iz semena istoimene biljke koja je poreklom iz meksičkih pustinja. Jojoba je jedini žbun koji proizvodi neku vrstu tečnog voska, izuzetno bogatog, pored toga, hranljivim materijama. Uglavnom sadrži mononezasićene masti, dekozanoičnu kiselinu i vitamin E, koji ima antioksidativnu funkciju.

Ulje jojobe može da ispuni funkciju regulacije lučenja masti ili sebuma na koži glave , takođe čuvajući njen pH i bori se protiv peruti.

Njegove karakteristike daju kosi veliku hranljivu vrednost. Njegova primena jača kosu od korena do vrhova i daje joj mekan, sjajan i hidratizovan izgled , čime se poboljšava njena boja i optimizuje njena prirodna struktura. Takođe je efikasan protiv opadanja kose.

Ispucani i suvi vrhovi su obično trajna briga u nezi kose. Međutim, ulje jojobe hrani i zatvara ove krajeve, što doprinosi rastu kose na integralan način. Kao dodatna prednost, ulje jojobe nije toksično, pa njegova primena neće imati rizik od alergija

Sasvim dovoljnu količinu jojobe ćete pronaći i u našim Natura Sericum uljima koja će vašoj kosi dati sve što joj je neophodno za negu, odrzavanje i oporavak!

logo

Tel: +381652275122

Email: naturasericum@gmail.com

© Natura Sericum 2023 Sva prava zadržana