PRETHODNA STRANA
Kokosovo ulje

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje se sastoji od masnih kiselina srednjeg lanca, za koje je dokazano da prodiru duboko u vlakna kose i obezbeđuju duboku hidrataciju.

Kokosovo ulje može pomoći u smanjenju gubitka proteina iz kose, što je neophodno za zdrav rast kose. Pored toga, može takođe stimulisati protok krvi u kožu glave, što može podstaći rast kose.

Kokosovo ulje ima antifungalna svojstva koja mogu pomoći u sprečavanju peruti. Konkretno, može pomoći u uklanjanju gljivice koja uzrokuje perut, poznatu kao malassezia globose. Takođe ima hidratantna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju suvoće i svraba uzrokovanih peruti.

Kokosovo ulje je veoma korisno za oštećenu kosu. Konkretno, može pomoći u zaštiti kose od sunčevih ultraljubičastih zraka, kao i drugih oštećenja životne sredine. Takođe može pomoći u sprečavanju ispucanih vrhova i učiniti vašu kosu zdravijom.

Sasvim dovoljnu količinu kokosovog ulja ćete pronaći i u našim Natura Sericum uljima koja će vašoj kosi dati sve što joj je neophodno za negu, odrzavanje i oporavak!

logo

Tel: +381652275122

Email: naturasericum@gmail.com

© Natura Sericum 2023 Sva prava zadržana