PRETHODNA STRANA
Slika svilenog materiala

Svila

Svila ima mnogo vrlina za kožu i kosu. Preporučujemo da spavate kad god je to moguće na jastuku sa svilenom presvlakom. Svilena vlakna su bogata proteinima i aminokiselinama, što omogućava odlično održavanje hidratacije kože i kose.

Osim toga, enzimi prisutni u svili ograničavaju pojavu bora, akni, ekcema ili fleka svih vrsta: u stvari, svila je takođe hipoalergena i antibakterijska! Zbog toga je i idealan pokrivač za osobe sa astmom i alergijama na prašinu ili grinje.

Za razliku od pamučnih jastučnica, svila ne upija kreme, možete bez problema da idete u krevet nakon nanošenja rutine nege kože ili kose, a još jedna prednost u odnosu na pamučne jastučnice je odsustvo nabora na licu ujutru kada se probudite.

Svila, saveznik za kosu

Osim što je prepuna prednosti za kožu, svila je takođe odlična za vašu kosu: ograničava statički elektricitet i održava kosu mekom i glatkom. Osim fleksibilne i raspetljane kose, primetićemo i manji gubitak kose.

Sprečava trenje kose, čime se smanjuje lomljenje kose, a samim tim i gubitak kose. Izbegavajte kovrdžanje u kosi. Pamuk upija mnogo vlage, a svila čini da ta hidratacija ostane tamo gde treba da bude, u vašoj kosi. Ako radite tretmane za kosu u kojima morate da brinete o svojoj kosi i bez mogućnosti da je operete nekoliko dana, to će vam olakšati ovo održavanje.

Trenutno u ponudi imamo savršenu kapu od najfinije svile na svetu koja je šivena svaka za sebe sa puno ljubavi.

USKORO U PONUDI JOŠ PROIZVODA OD SVILE... (Možete slati vaše predloge, ideje i sugestije na naš email - naturasericum@gmail.com)

logo

Tel: +381652275122

Email: naturasericum@gmail.com

© Natura Sericum 2023 Sva prava zadržana